"Si et prens la teva vida de debò, seràs capaç de desenvolupar els teus dons i talents de tal manera que siguin un regal per al món."
Mares i Filles, Christiane Northrup

Benedicció i Sanació de l’Úter

 

La Benedicció de l’Úter és una iniciació i una sintonització,
gràcies a la qual la vibració energètica Femenina és canalitzada cap a la persona que està oberta a rebre-la.


Aquesta canalització permet que cada vegada més dones participem d'un potent fluix d'energia entre nosaltres, cap a la nostra

Mare Terra i cap al Món.


Actualment més de 80.000 dones de tots els racons del planeta estem vivint aquesta bella transformació.


Com més dones ens unim a aquesta xarxa, més creixerà la consciència sobre la nostra feminitat i sobre el centre de poder i plaer que habita en els nostres propis úters.

Harmonització Energètica Sonora
El didgeridoo és un instrument de vent ancestral.
El so i la vibració d'aquest bell instrument d'origen australià, fa que sigui òptim per a la musicoteràpia.
Fer-lo cantar requereix entrar en un estat d'observació constant i profunda de la pròpia respiració.
Qui té el plaer d'escoltar el seu so greu i gutural, com un cant que emana de les arrels profundes de la Mare Terra, serà conduït a estats de relaxació i harmonització energètica profunda.
Respiració Harmònica
Aquest taller pretén explorar el potencial d'aquests instruments i les reaccions que provoquen en el nostre cos i en la nostra ment.
Ens acostarem als diferents sons que ens ofereix l'harmònica i aprendrem a modular-los. Jugarem amb la respiració amb l'objectiu de prendre més consciència d'ella i explorarem els moviments del diafragma per crear ritmes que millorin el nostre sistema respiratori.
Reconeixeràs l'harmònica com a eina per entrar en un estat òptim per a la meditació i els beneficis que aporta a la nostra salut. I és clar ... també algunes pautes bàsiques per a iniciar-nos en l'aprenentatge de l'harmònica com a instrument musical característic del blues, però que ofereix infinites possibilitats.