El nostre equip de treball

Diana Pinzón Sanabria

Dona, filla, mare i germana.Investigadora i humanista, especialitzada en gestió i intervenció sociocultural. Art-terapeuta.

Dedicada a la formació i acompanyament en el despertar de la consciència sobre la naturalesa cíclica de la vida, sobre la importància dels ritus de pas en diferents cultures i la pervivència de la saviesa dels nostres avantpassats.


Criada a la falda de la Sierra Nevada de Santa Marta, va rebre les primeres ensenyances espirituals dels Hermanos Mayores, indígenes de la comunitat Kogui colombiana. La seva pròpia experiència personal, arrel d'una malaltia crònica, la va conduir a explorar el poder de la consciència corporal, així com l'efecte sanador que emana de la integració en el dia a dia de la naturalesa humana, cíclica i sexual.

Educadora menstrual i MoonMother avançada, va iniciar la seva trajectòria com a educadora i orientadora d'altres dones inspirada per la Teràpia de So Femenina de Rocío Martín Océano.

 

Fa més de 10 anys que facilita Cercles de Dones, i durant els quals s'ha centrat en l'Educació Afectiva i  Sexual, per a persones de totes les edats.

La seva proposta pedagògica per l'Educació Afectiva i Sexual a l'adolescència es desenvolupa en el marc de la prevenció de la violència de gènere, el bullying i els trastorns alimentaris entre els i les joves, i té com a base l'autoconeixement i la gestió responsable del propi benestar. Fent equip amb la psicoterapeuta Adriana Goméz, dicta tallers de sexualitat i gènere a escoles i instituts arreu del país.

A través del seu compromís professional té el somni d'aconseguir posicionar l'Educació Afectiva i Sexual al lloc on li correspon, allà on la societat les necessita a nivell educatiu. Realitza trobades, xerrades i retirs per ajudar mares i pares a trobar la millor manera d'acompanyar la sexualitat dels seus fills i filles.

 

De la mà de Sophia Style ha col·laborat en el projecte La Dona Cíclica, dedicat a investigar i fomentar la pervivència dels ritus de pas i l'aprofundiment de l'estudi dels arquetips femenins.
Membre de l'escola creada per Deanna L'am: School of empowerment for women and girls, on ha estat certificada com a facilitadora i activadora de Tendes Roges.

Inspirada per les persones que ha conegut en el seu camí i com una manera d'honrar el seu propi dolor, el seu creixement personal i en agraïment per la seva pròpia vida, amb al suport incondicional d'una xarxa d'homes i dones meravellosos, el passat 2013 va donar a llum aquest projecte creatiu i educatiu anomentat:             SomiArte Taller.

educació_menstrual_bona.png
QUIM_edited editado.jpg

Quim Roca

És músic autodidacte. Escriptor i traductor de professió.

A través de la veu, la música i la paraula expressa la força, la serenitat i la confiança infinita que el defineixen.

És Atles. Amb la seva fortalesa i el poder del seu amor incondicional sosté l’úter gravitatori de SomiArte.

BeHarpy organitza tallers de respiració conscient, de cants harmònics, d’harmònica, d’arpa de boca, de respiració circular i de desbloqueig del diafragma.

Participa en diversos projectes musicals i col·labora de forma regular a l’Encuentro de Cantos Armónicos de l’Espai Terapèutic i Creatiu Diafanum i a l’Espai Annamaste com a tallerista.  Gaudeix de l’experimentació musical amb l’objectiu d’investigar i crear nous camins cap al benestar i la felicitat.

Pots saber més coses sobre les propostes terapèutiques i formatives de BeHarpy al següent enllaç: BeHarpy by Quim Roca.

Luana Roca

 Artista multidisiplinaria i productora audiovisual autodidacta.

La Luana és aire fresc pel projecte de Somiarte. Totes les seves obres estan impregnades de la creativitat i la puresa que l’envolten. La formació musical, de piano, guitarra i cant, es fa present per la sensibilitat i el ritme d’unes creacions audiovisuals que sorprenen, i més a la seva edat. Té una veu, sense filtres, que emociona en totes les seves expressions, quan canta, quan parla, quan escriu, quan és darrere de la càmera...

Pots veure més coses sobre les propostes auidovisuals de @quanplouifasol en:

 

Projectes i portafoli:

NUCLI en el Festival FABA: Festial artístico del barrio antiguo de Manresa - 2021. 

Portafolio en Behance

Adriana Gómez Montoya

Mare, filla i germana.

És especialista en gènere i Màster en Antropologia Social i Cultural. Psicoterapeuta Sistèmica Familiar. Docent universitària i escolar.

També treballa en la investigació de temes de joventut, gènere i sexualitat. És consultora en projectes sobre educació, multiculturalitat i migracions.

DSC_9067.3.jpg

Alba Vila Pons

Filla i germana, Dona de la Lluna.

Pintora i il·lustradora, les seves mans creen poesia.

Des de sempre apassionada pels cicles de la natura i del cos humà, va trobar en el dibuix i la pintura un camí per observar i comprendre el llenguatge del cos, com a llar d'emocions. Des de 2007 és professora de Belles Arts a la Universitat de Barcelona.